?

Log in

No account? Create an account
Update for 25 May - 08 June, 2007 - KAZ 2Y5: Updates Blog [entries|archive|friends|userinfo]
KAZ 2Y5: Updates Blog

[ Site | KAZ 2Y5: The Impala's Trunk ]
[ Info | KAZ-2Y5 ]
[ Archive | Past News ]
[ KAZ-2Y5 | Just Like The Rifle ]

Update for 25 May - 08 June, 2007 [Jun. 8th, 2007|10:09 am]
KAZ 2Y5: Updates Blog

theimpalastrunk

[jainadurron]
Just Like The Rifle

New Stories

Everything In Life Is Only For Now by elanurel
There's a Fine, Fine Line by elanurel
The Ghosts That Haunt Me by LadyEmmy
Chick Flicks Gone Wild by elanurel
Momento Mori by HalfshellVenus
Player by HalfshellVenus
We Were Soldiers Once by HalfshellVenus



Updated Stories

A Mother's Love by supernaturalgrrl8
Break The Cycle by Sammy_Girl
Those Three Words by clarksmuse





The Impala's Trunk/Rock, Paper, Scissors

Due to some spam on the main site and the message board lately, registration is now on admin approval. I try to be quick about approving users, but sometimes there are delays because I have to check the validity of the registration.
linkReply

Comments:
(Deleted comment)
[User Picture]From: jainadurron
2007-06-15 08:50 pm (UTC)
I was unaware of the difficulty, but I'll look into it. I tried to upgrade the version of efiction we run on, but ran into problems and had to "roll back" to the previous version.
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: jainadurron
2007-06-15 08:52 pm (UTC)
Okay, I just looked into it, and I can access it just fine. The link is here. I'll do some more testing with the site; I know the left-hand menu is a little strange right now, and I'm not sure why, as I make all changes on my computer and then upload.
(Reply) (Parent) (Thread)
(Deleted comment)
[User Picture]From: jainadurron
2007-06-15 09:03 pm (UTC)
Are you logged in?
(Reply) (Parent) (Thread)
(Deleted comment)
[User Picture]From: jainadurron
2007-06-15 09:08 pm (UTC)
Okay, I figured out what the problem was. Somehow, the option to submit stories was turned off. It should be okay now. It was also set up strangely on the e-mail function, and that's been fixed.
(Reply) (Parent) (Thread)
(Deleted comment)
[User Picture]From: jainadurron
2007-06-15 09:12 pm (UTC)
No problem. :) I think this happened when I rolled back to 2.0, because the 3.3 version wouldn't install.
(Reply) (Parent) (Thread)
(Deleted comment)